Adaçayı (Sage) - 100 gr
Yaygın olarak bahçelerde yetiştirilen adaçayı, yüzyıllardır besin ve bitkisel tedavi amaçlı olarak yetiştirilmektedir. Bodur ve her daim yeşil doğasıyla, hemen hemen tüm Avrupa mutfağında, et, kümes hayvanları, çorba, puding, peynir ve sebzelerin lezzetlendirilmesinde kullanılan popüler bir bitkidir. Acımsı lezzetiyle, kümes hayvanları ve sosis etlerinin saklanmasında kullanılır. Martin Luther’in "Bahçesinde adaçayı yetişen bir adam neden ölsün ki?” ifadesi, bitkinin Latincede "iyilştirme” kelimesinden türeyen ve yine Latince "salvia” olarak adlandırılan ismini hatırlatmaktadır. Yemeklerden aromaterapi ve bitkisel tedaviye, adaçayı yüzyıllardır olduğu gibi bugün de insan hayatındaki hatırı sayılır etkisini kanıtlamaktadır.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Hardal Yağı
Tatlı Badem Yağı - 100 ml
Isırgan Tohumu 225 gr
Himalaya Pembe Tuz 110 gr
Keçiboynuzu Toz 750 gr
Acı Badem Yağı - 100 ml
Sumak 500 gr
Tatlı Pul Biber 420 gr
Karanfil Toz 500 gr
Kaya Tuzu 350 gr Hayfene
Kabak Çekirdeği Yağı - 100 ml
Kayısı Çekirdeği Yağı - 100 ml