Ekstra Acı Pul Biber Karışımı 500 gr
Acı biberin evrensel karşılığı "chili” bir Aztek ismidir. Amerikan yerlileri tarafından 9000 yılı aşkın zamandır mutfaklarda kullanılmaktadır. Acı biber ailesi, çan biberi, kırmızı biber, paprika ve pimento gibi pek çok türü içerse de bitkisel tedavi alanında en meşur iki tütü arnavut biberi ve "chili” adı verilen acı biberdir. Pul biber, türkçede "chili” acı biberin kıyılmış haline verilen isimdir. Karşı koyulmaz lezzetiyle acı pul biber, çok uzun zamandır dünya mutfağında kullanılan vazgeçilmez baharatlardan biridir.
Pul biber, dokularda hasar oluşturmadan sadece acı duyargalarını uyararak yanma hissi sağlamaktadır. Özellikle et yemeklerinde, bazı soslarda, peynirlerde, mantar sotelerde ve istenilen her yemekte kullanılabilir. Isıtıcı özelliğiyle bitkisel kremlere eklenir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Susam Yağı - 100 ml
İstanbul Çayı - 100 gr
Himalaya Pembe Tuz 110 gr
Ardıç Tohumu 350 gr
Deve Dikeni (Milk Thistle) - 200 gr
Acı Pul Biber Karışımı 500 gr
Makarna & Pizza Baharatı 40 gr
Adaçayı (Sage) - 100 gr
Hardal Yağı
Sarımsak Toz 500 gr
Kış Çayı - 350 Gr
Karabiber Toz 500 gr