Türk safranı, aspir, reyhan, fesleğen, nane, biberiye ve sumak gibi baharatların karıştırılmasıyla elde edilir. Her türlü salatada kullanılabilir. Salata baharatını zeytinyağı ve sirkede bir süre bekletilip, elde edilen aromalı sos salataya eklenebilir. İçerisindeki sumağın etkisiyle, eklendiği soslara ekşi bir tat berdiğinden, ayrıca limon eklenmesini gerektirmez.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Hardal Tohumu (Siyah) 185 gr
Himalaya Pembe Tuz 110 gr
Karışık Tane Biber 35 gr
Melisa - 30 gr
Papatya - 100 gr
Kekik Yağı / Oregano Oil - 20 ml
Hayfene Tane Karanfil 35 gr
Kajun Baharatı 40 gr
Zerdeçal Toz 600 gr Hayfene
Tavuk Baharatı 50 gr
Ihlamur Çiçek - 100 gr
Susam Kavrulmuş 180 gr Hayfene