Maydanoz Kurusu 130 gr
Maydanoz en az 3000 yıldır en önemli yiyeceklerimizden biridir. İlk olarak Sardinia ve çevre bölgelerinde yetiştirildiği düşünülen maydanoz, Avrupa’ya 15. yüzyılda yayılmıştır. Maydanoz hakkında pek çok mitoloji ve halk hikayesi bulunmaktadır. Maydanoz çelenginin eski çağlarda, ölüleri onurlandırmak için kullanıldığı bilinmektedir.
Maydanozun en yaygın kullanımı nefes tazelemek için yenilmesidir. Yemeklerde ise, sarımsağın tadını ve balığın ağır aromasını hafifletmek için tercih edilir. Genel olarak tatlı hariç tüm yiyeceklere eklenebilir.
Kurutulmuş maydanoz, taze maydanozun kullanıldığı her alanda rahatlıkla kullanılabilir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Safran 1 gr
Zerdeçal Toz 600 gr Hayfene
Elma / Tarçın / Karanfil Çayı - 200 gr
Melisa - 30 gr
Ihlamur Çiçek - 100 gr
Sumak 500 gr
Tropikal Çay - 150 gr
Üzüm Çekirdeği Yağı - 100 ml
Susam Kavrulmuş 180 gr Hayfene
Keçiboynuzu Toz 180 gr
Himalaya Pembe Tuz 110 gr
Zerdeçal Toz 60 gr