İtalya kökenli bir marul çeşidi olan Lolorosso, hafif tatlı aroması ve çıtır çıtır yapısıyla salatalara ve sandviçlere lezzet katar. Gövdeye yakın yeşil alt kısmı ve kırmızımsı üst kısmı ile salatalarda farklı bir görünüm sunan Lolorosso marul, yemekleri süslemek için de kullanılabilir.
Her mevsim yenilmeye uygun yeşilliklerden biri olan Lolorosso, içerdiği A, B ve C vitamini ve güçlü antioksidanlar sebebiyle faydalı bir besin kaynağıdır. Salatalara lezzet katan Lolorosso marulun taze ve çiğ olarak tüketilmesi tavsiye edilir. Salata ve yemek sunumlarında kullanabileceğiniz yiyecek, besleyici yeşil smoothie'lerin yapımında da kullanılabilir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Cennet Lokumu
Salatalık Turşusu 720 ml (Cam)
Çift Cevizli Sucuk
Ihlamur
Zeyrek 45 Gr. Karadut Aromalı Bisküvili Lokum
Domates
Tarladan sofranıza bu doğal bir lezzetin , yüz yıllardır süregelen sağlık iksirini yenilenen yüzüyle tadımınıza sunuyoruz.
Ekmek
Kayısı Döner Fındık
Pirinç
Yufka 5'li Değer Yufka
Kuru üzüm, dünyanın her tarafında üretilen kurutulmuş bir gıda ürünüdür. Siyah ve sarı (sultana) olmak üzere iki çeşidi mevcuttur.