Kavrulmuş fındık içinde bol miktarda posa, kolesterol düşürücü bitkisel sterol, folik asit, bitkisel Omega-3 yağları bulunur. Demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyumun yanı sıra çinko bakımından da zengindir. Ayrıca içeriğinde E vitamini ile protein, Omega-3 barındırmaktadır. Günlük bir avuç fındık tüketimi E vitamini ihtiyacının %86’nı karşılar. Aynı zamanda A ve C vitamini yanında güçlü antioksidanlar içerir.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Çengel Salata
Doğal Yoğurt Cam Kavanoz 500 gr
Tere
Satsuma Mandalina
El Yapımı Etli Bohça Mantı
Ezme Çikolata
Hamburger Ekmeği Adet
Karakılçık Ekmeği 525 gr Başak Fırını
Nazilli Dağ İnciri
Cevizli Muska Kg
Domates Pembe
Yufka 3'lü Değer Yufka