Pul biber, kimyon, karabiber, hardal,çörekotu, soğan, karanfil, kişniş, kekik, köri, zerdeçal, nane ve safranın buluşmasıyla oluşan Hatice Teyze Et Baharatı, et yemeklerini Michelin yıldızı hassaslığında hazırlayan ev gurmelerine geliyor. Türk mutfağının en geleneksel ve klasik damak durağı olan et ve etli yemekler, Hatice Teyze'nin hazırladığı baharat potpurisi ile bir aroma festivali yaşıyorlar. İçindekiler: Pul biber, kimyon, karabiber, hardal,çörekotu, soğan,karanfil,kişniş,kekik,köri,zerdeçal, nane, safran Miktar: 50 gr. 
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Uşak Tarhanası - 500 gr.
Ayva Çanak Tatlısı - 850 gr.
Zeytin Baharatı - 50 gr.
Top Kekik (Bilye Kekik) - 20 gr.
Antakya Kırma Yeşil Zeytin - 420 gr.
Kuru İncir Tatlısı - 850 gr.
Nar Ekşisi 340 gr
Bezelye Konservesi - 600 gr.
Bozcaada Domates Reçeli 370gr
Karadut Pekmezi - 240 gr.
Bodrum Ev Tipi Siyah Zeytin - 420 gr.
Keçiboynuzu Unu - 1000 gr.