Pul biber, kimyon, karabiber, hardal,çörekotu, soğan, karanfil, kişniş, kekik, köri, zerdeçal, nane ve safranın buluşmasıyla oluşan Hatice Teyze Et Baharatı, et yemeklerini Michelin yıldızı hassaslığında hazırlayan ev gurmelerine geliyor. Türk mutfağının en geleneksel ve klasik damak durağı olan et ve etli yemekler, Hatice Teyze'nin hazırladığı baharat potpurisi ile bir aroma festivali yaşıyorlar. İçindekiler: Pul biber, kimyon, karabiber, hardal,çörekotu, soğan,karanfil,kişniş,kekik,köri,zerdeçal, nane, safran Miktar: 50 gr. 
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Uşak Tarhanası - 500 gr.
Karadut Pekmezi - 240 gr.
Dilim Kabak Tatlısı (Kireç Kaymağında) - 850 gr.
Top Kekik (Bilye Kekik) - 20 gr.
Bebek Tarhanası - 500 gr.
Dut Pekmezi - 240 gr.
Ayva Çanak Tatlısı - 850 gr.
Cevizli Çemen Sos - 200 gr.
Antakya Kırma Yeşil Zeytin - 420 gr.
Rendelenmiş Yerli Domates Konservesi - 600 gr.
Rendelenmiş Datça Domates Konservesi - 600 gr.
Bozcaada Domates Reçeli 370gr