Domates Salçası 1 kg
Çanakkale Domatesi ve sivri domatesler yıkanır kabukları soyulur özenle titizlikle rendelenir ve odun ateşinde kaynatılarak kıvamını aldıktan sonra güneşin yakıcı kollarında bir kaç gün bir nevi vakum işlemi yapılır ve ürünün en etkili koruyucu maddesi olur bu işlem
Hiç bir katkı maddesi ve kıvam arttırıcı içermez.
Salça çeşidimiz kullanılmadığı sürede üzerinde küf benzeri bakteri üreme olayı görülmez.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Dil Peyniri kg Elif Candar
Sepet Peyniri
Tam Yağlı Paçal Peynir (Ezine Tipi) - (1kg)
Tam Yağlı Yumuşak Peynir
Tereyağ yarım Kilo 500 gr
Tam Yağlı Sert Peynir
Taze Kaşar Peyniri
Trakya Eski Kaşar 340-370 Gr.
Dil Peyniri 340-370 Gr.
Special Kaşar Peyniri (1kg)
Çeçil Peyniri 250gr
Keçi Beyaz Peynir 500 gr