Tarçın anavatanı Güney ve Güneydoğu Asya olan, yaprak dökmeyen aromatik kokulu ağaç cinsidir. Kokusu ve lezzetiyle mutfaklarda antik zamanlardan beri kullanılan bir baharattır. Birçok karışımda güzel kokusu sebebiyle tercih edilir. Tarçının tatlı-baharatsı tadı sebze ve meyvelere lezzet verir. Ayrıca çikolata ve çikolatalı tatlı ve içeceklerle de büyük uyum sağlar. Sıcak şarap, salep, çay gibi içeceklere de eklenebilir. Lezzetli ve değişik bir pilav yapmak istiyorsanız önce pirinçleri tarçın ekleyerek tatlandırıp daha sonra rendelenmiş kuru meyve ve fındık tozlarını da ekleyerek pilavınızı hazırlayabilirsiniz.
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
İstanbul Çayı - 100 gr
Kekik 200 gr
Üzüm Çekirdeği Yağı - 100 ml
Isırgan Tohumu 225 gr
İsot 45 gr
Tütsülenmiş Acı Kırmızı Biber 40 gr
Bergamot Çayı - 150 gr
Biberiye 170 gr
Zerdeçal Toz 60 gr
Keçiboynuzu Toz 180 gr
Tavuk Baharatı 50 gr
Özel Pul Biber 450 gr